Jouka Juhola klar för Vikings!

Nybro Vikings förstärker representationslaget med forwarden Jouka Juhola. Jouka är en finländsk forward med 155 matcher i den finska högstaligan på sitt cv, kontraktet gäller för säsongen 2021/2022.

Jouka Juhola är klar för Nybro Vikings. 24-årige Juhola är en leftfattad forward som har spelat hela karriären i den finska högstaligan Liiga med Ässät. Han har också en hel del landskamper i karriären och har representerat Finland i U16, U17, U18, U19 och U20-landslaget, totalt 41 landskamper.

– Jag är väldigt glad över att ansluta till Nybro, jag ser framemot att lära känna mina lagkamrater och spela för supportrarna. Jag har hört mycket positivt om föreningen och hur spelarna blir omhändertagna här. Jag vet att det är ett bra lag och jag förväntar mig att vi är med och slåss om platsen till Hockeyallsvenskan!, säger Jouka Juhola.

Juhola är på plats i Nybro och kommer att spela i tröjnummer 94.

Nybro Vikings hälsar Jouka varmt välkommen till föreningen!