Pelle Gustafsson inför morgondagens match

Det är några veckor sedan Dalen spelade match, men imorgon är det dags igen när laget ställs mot Huddinge IK. Under den ofrivilliga spelledigheten har fokus legat på träning både på individuell och gruppnivå. Och det är ett minst sagt spelsuget Dalen som imorgon åker norrut.

– Nu var det ett tag sedan som vi spelade match så man kan säga att grabbarna minst sagt spelsugna. Men samtidigt så har vi kunnat träna på bra både på individuell och gruppnivå och med det menar jag att vi fått anpassa våra träningar utifrån de rådande omständigheterna med Covid.

Jesper Thörnberg och Adam Hirsch har under veckan varit utlånade till HV71 där de båda stod för en minst sagt minnesvärd premiär där båda hittade nätmaskorna.

– Jätteroligt för både Jesper och Adam att de fick möjligheten att spela dessa tre matcher tillsammans med HV71 och dom gjorde det väldigt bra. Det betyder såklart mycket för killarna och jag är övertygad om att båda kommer in med ett gott självförtroende till morgondagens match.

– Vi har nästintill fullt lag till imorgon där Erik Thorwalls gör premiär i Dalentröjan vilket ska bli väldigt roligt att få se. Kristian Røykås Marthinsen är samtidigt på väg tillbaka och går allt som det ska så spelar han match igen om någon vecka.

Piotr Arvidsson
HC Dalen