Biljettsläpp Mörrum – Kumla

Äntligen dags för hemmamatch igen!

Kumla gästar Jössarinken och din biljett säkrar du här!

Vi påminner om restriktionerna:

Ståplats kommer markeras ut med sittdynor. Alla med säsongskort eller matchbiljett på ståplats kommer att ha en onumrerad sittplats och det är av yttersta vikt att man håller sig till de märkta platserna. Vi kommer även sätta upp stolar med avstånd vid sarger där man i vanliga fall kunnat stå.

Alla med säsongskort på sittplats har fått koder utsända via mail och sms. Ska man inte gå på matchen behöver man inte göra någonting och då tar man ej heller upp plats för någon annan. Har ni ej fått någon kod, vänligen kontakta info@morrumhockey.se omgående. Det är samma kod som kommer gälla under samtliga matcher som vi har dessa restriktioner.

VIP-restaurangen kommer hållas öppen för samtliga besökare under pauserna om det finns sittplatser tillgängliga. Det är ej tillåtet att stå i baren.

Kranlyfts medlemsbar kommer ha sittplatser som man kan boka via hemsidan. Välj ståplats och tillval ”medlemsbar”. Finns det sittplatser tillgängliga får man gärna använda dessa.

Det krävs även fortsatt giltigt vaccinationsbevis för att beträda arenan.

Mycket varmt välkomna!