Teddy Bear Toss hemma mot Visby/Roma

Var med i vår ”Teddy Bear Toss” match fredagen den 18 februari då vi möter Visby/Roma.

Vad är då ”Teddy Bear Toss” och hur går det till?

Vi tänker sälja nallar med TAIF-logga och sedan skicka den summa pengar som vi får in tillsammans med alla nallar till Barncancerfonden. På matchen kommer alla nallar slängas ut på isen, samlas ihop och skickas till Barnen.

Så klart kommer detta bli en ”snackis” som ni inte får missa. Tveka inte att vara med, bli en viktig spelare med ert bidrag.

Kan du inte närvara på matchen? Skänk din nalle digitalt!

Swisha in till Tranås AIF Hockey på 123 303 1564 med valfritt bidrag eller summan som nallen kostar så kommer representanter från Tranås AIF att skänka den. Märk inbetalning med Teddy Bear Toss. Ni kan också betala in med valfritt belopp på BG 709-3503 och märk med Teddy Bear Toss.

Till Partners, Sponsorer och Privatpersoner:

Vill ditt företag vara med och bidra till att barn som har det svårt får en gåva från Tranås AIF Hockey. Ni kan bidra med valfritt belopp, ju mer desto mer kan vi skänka tillsammans till Barncancerfonden. Vi skänker alla pengar som blir över efter tillverkningskostnaden. Så var gärna med och bidra till tillverkningskostnaden, vilket genererar mer till Barncancerfonden.

Ni kan börja handla nallar digitalt, hämta ut den på matchdagen och sedan slänga ut den på isen.

Kostnad: Valfritt men minst 150 kr per nalle

Vem vill inte vara med på detta!? 500 st nallar ska säljas.

Vid frågor kontakta Stefan Fransson på telefon 070-6215877 eller mail klubbchef@taif.se