HC Dalen förlänger med Hugo Rostedt

HC Dalen har kommit överens med Hugo Rostedt om en kontraktsförlängning vilket gör att forwarden blir kvar ytterligare en säsong i HC Dalen. ”Hugo har gjort enorma framsteg sen han anslöt till HC Dalen så det är en spelare vi verkligen vill jobba vidare med kommande år”, säger Pelle Gustafsson, tränare och sportchef i HC Dalen.

 

Hugo Rostedt anslöt till HC Dalen från Nässjö HC inför säsongen 20-21 och stod för sju poäng. En bra säsong där forwarden gjorde avtryck enligt tränare Pelle Gustafsson.

– Hugo visade redan under sin första säsong hos oss att han ville något med sin hockey och ta ytterligare kliv i sin karriär. Så redan där och då blev han ett utropstecken för oss när vi summerade Hugos debutsäsong i Dalen.

Att Hugo är en spelare som vill framåt och uppåt i karriären råder det ingen tvekan om. Denna säsongen har han varit en av Dalens mest tongivande spelare och dessutom dubblerat sin poängskörd i Norrahammarsklubben.

– Som jag sa tidigare så har Hugo visat en spikrak kurva uppåt och tagit enorma kliv egentligen hela tiden. Detta har vi om inte fått se denna säsongen både på träningar och på matcher. Så det känns väldigt kul att få fortsätta att jobba med Hugo även nästa säsong och fortsätta utveckla honom för att ta ytterligare steg i hans karriär som ishockeyspelare.

– Jag trivs väldigt bra i klubben vi är ett härligt gäng med en go stämning i laget. och har väldigt roligt tillsammans. Pelle och Daniel har hjälpt mig mycket och är väldigt bra tränare så det känns inspirerande att få fortsätta arbeta tillsammans i ytterligare ett år. Jag som resten av laget vill framåt och det är en drivkraft i mig att få fortsätta bygga vidare på mina två första säsonger i klubben. Klubben har något bra på gång och det känner jag att jag vill vara en del av, säger Hugo Rostedt.

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen