Biljetter och information inför söndagens match

HEMMAMATCH PÅ SÖNDAG!
Mariestad BoIS HC 🆚 Karlskrona HK
🗓 Söndag 30/1
📍 Mariehus Arena
🕖 Matchstart 16.00 Entrén öppnar 15.00

🎫 Det finns ca 100 st lösbiljetter till matchen. Boka genom att maila kansli@mariestadbois.se . Först till kvarn gäller. Bekräftelsemail kommer skickas ut till de som får biljetter. Då detta är säsongens ENKRONASMATCH så är entrén gratis. Trots att entrén är gratis så MÅSTE du förboka biljett genom att maila ovanstående mail. Går INTE att bara komma till matchen utan biljett då det endast finns 100 st biljetter.

Alla med SERIEKORT kommer att kunna se matchen på plats.
Alla hänvisas en SITTPLATS antingen på sittplatsläktaren eller ståplatsläktaren.
Ni över 18 år ska visa VACCINATIONSBEVIS och LEGITIMATION i entrén.
Välkomna!