Truppförändringar

Väsby Hockey har kommit överens med Waxholm om en övergång på Gabriel Österberg samt har även brutit låneavtalet gällande David Karlström.

 

Sportchef Tom Tärnström om Österbergs flytt:

– Gabbe har varit en del av vår kärntrupp under ett antal år nu och alltid visat på otroligt fin inställning och kamratskap. Han är verkligen ett föredöme ur den aspekten och har självfallet även varit en bra och nyttig spelare under dessa år. Han har dock hamnat i en sits där det inte blivit matchspel på väldigt länge och därför har vi kommit överens om att en flytt är den bästa lösningen för honom just nu. I och med Welins intåg är vi 8 backar utan Gabbe så där sitter vi i en bra sits trots detta och kommer inte leta ersättare. Jag vill rikta ett stort tack till Gabbe för hans tid i klubben!

 

Karlström:
– David har inte varit nöjd med speltiden och rollen hos oss och då vi i dagsläget inte kan garantera honom mer kommer han återgå till Almtuna IS. Vi kommer leta en ersättare och hoppas ha det klart inom den närmaste framtiden.

 

Foto: Mikael Einarsson