Nyheter i truppen inför helgens bortamatcher

I helgen väntar två matcher borta mot Kiruna AIF och Kalix HC. Med oss på den bortatrippen kommer vi plocka upp Nace Langus och Fabian Fahlstedt från vårat J18-lag som spelar i J18 Regional Väst. De har även några matcher på kontot med J20. Vi har också med oss Sebastian Swing, född 2002, från J20-laget som står noterad för 16 matcher totalt med A-laget.

Nace Langus, forward, är född 2004 och kommer ursprungligen från Slovenien. Han har representerat det slovenska U20-landslaget den här säsongen.

Fabian Fahlstedt, back, också född 2004, har Strömsbro IF som moderklubb.

Vi har även lånat in August Skiöld, född 2003, från Leksands J20 och Albin Säteri, född 2000, från Tierps HK. August är en storväxt back på 196 cm som kommer göra bra nytta i defensiven och Albin är en forward som producerat 45 poäng på 21 matcher i Tierpströjan.