Förlust borta mot Kalix

Hemmalaget Kalix tog ledningen åtta minuter in i den första perioden, men Strömsbro kunde skicka in kvitteringspucken till 1-1 när August Skiöld gjorde sitt första mål i Strömsbrotröjan. Därefter var det ett piggt hemmalag som kom ut till den andra perioden. Man tog ledningen genom Christoffer Björk och ökade på till 3-1 i numerärt underläge. Innan perioden var till ända hade Kalix ökat på till 5-1 när man gjorde det sista målet på en retur.

Strömsbro kom aldrig ikapp efter det. Kalix fortsatte sin målproduktion i den tredje och sista perioden. Man ökade på till 6-1 i numerärt överläge och kunde även göra sitt andra mål i numerärt underläge till 7-1. Slutresultatet skrevs till 8-1 efter att Christoffer Björk fullbordat sitt hattrick den här kvällen.

Kalix HC – Strömsbro IF 8-1 (1-1, 4-0, 3-0)
Skott: 37-15 (11-7, 16-2, 10-6)
Utv: 8-10 (2-0, 4-2, 2-8)

1-0 (08:15) Samuel Eriksson (Johan Pettersson, Jens Andersson)
1-1 (18:12) August Skiöld (Emil Lindgren, Jesper Hedenström)
2-1 (25:53) Christoffer Björk (Ace Cowans, Robin Liljekvist)
3-1 (31:36) Christoffer Björk (John Hansson) SH1
4-1 (34:36) Robin Liljekvist (Johan Pettersson, Emil Lindblom)
5-1 (35:43) Daniel Scansik (Jens Andersson, Liam Lundberg)