HC Dalen förlänger med Erik Thorwalls

HC Dalen har gjort klart med Erik Thorwalls som gör att den skridskosnabba forwarden gör ytterligare en säsong i klubben. ”En skridskosnabb spelare som vi gärna vill jobba vidare med”, säger Pelle Gustafsson, Sportchef i HC Dalen.

 

HC Dalen förlängde igår kontraktet med forwarden Erik Thorwalls med ytterligare en säsong. Erik anslöt från Västerås under säsongen och har hittills stått för tre poäng på elva spelade matcher. En snabb och rivig spelare som gjort det väldigt bra sedan han anslöt under pågående säsong.

– Erik har gjort det väldigt bra sedan han anslöt till oss från Västerås. Det är en väldigt skridskoskicklig och snabb spelare där hans fart är något vi sett och kommer få användning av framöver. Samtidigt är han en ung spelare med framtiden för sig och vi vill väldigt gärna jobba vidare med honom för att hjälpa Erik att ta ytterligare kliv uppåt i sin karriär. Så vi är såklart väldigt tacksamma att Erik valt att stanna hos oss även nästa säsong.

– Jag stormtrivs i Dalen och med gubbarna, vi ä ett riktigt gott gäng och har väldigt roligt tillsammans både på och utanför isen samtidigt har vi något bra på gång med laget. Just nu nu ligger vi trea i Allettan och är ett topplag i Hockeyettan med väldigt duktiga tränare så som Jönköpingskille var valet att stanna självklart. Kalle Hult känner jag sedan tidigare från HV men jag vill även passa på att lyfta fram Oscar Josefsson som med sin gedigna rutin betytt och betyder väldigt mycket för mig både på och utanför isen, säger Erik Thorwalls.

Piotr Arvidsson
HC Dalen