Förlust borta mot Borlänge

Segersviten stannade på fem matcher efter förlusten borta mot Borlänge ikväll med 4-2.

Strömsbro var det lag som inledde målskyttet när Nicklas Strid skickade in 0-1 till bortalaget efter 15:46 i den första perioden. Borlänge skulle dock hinna vända innan pausvilan. Man inledde med ett PP-mål och sedan tog man också ledningen med 2-1 med mindre än två minuter kvar av perioden.

Hemmalaget ökade på till 3-1 efter ungefär halva matchen men Strömsbro fick in en reduceringspuck till 3-2 efter att Borlänge slarvat i sitt powerplayspel. Stefan Söder och Fredrik Larsson hade ett fint samarbete som ledde till att den sistnämnde gjorde sitt första mål i Allettan Norra. Men man orkade inte riktigt längre än så. Borlänge ökade på till 4-2 i inledningen av den tredje perioden efter att Martin Janolhs gjort sitt tredje mål för kvällen och det blev också slutresultatet.

Borlänge HF – Strömsbro IF 4-2 (2-1, 1-1, 1-0)
Skott: 52-28 (18-6, 15-10, 19-12)
Utv: 2-30 (2-2, 0-2, 0-26)

0-1 (15:46) Nicklas Strid (Adam Deutsch) PP1
1-1 (17:45) Martin Janolhs (André Dahlqvist, Viktor Bemström) PP1
2-1 (18:24) Casper Östberg (Hugo Wirell, Marcus Björk)
3-1 (29:44) Martin Janolhs (André Dahlqvist, Jacob Thor)
3-2 (36:08) Fredrik Larsson (Stefan Söder) SH1
4-2 (42:02) Martin Janolhs (Victor Bemström, Patrik Elfsberg)