HC Dalen förlänger med Oscar Malm

HC Dalen har gjort klart med Oscar Malm som gör att målvakterna är spikade inför säsongen 2022-2023. ”Alla har sett vilken nivå Oscar spelar på så det känns väldigt skönt att målvakterna nu är spikade inför nästa säsong”, säger Pelle Gustafsson, tränare och sportchef, i HC Dalen.

HC Dalen har spikat målvakterna inför kommande säsong. Oscar Malm som fick sin säsong förstörd på grund av en knäskada har ikväll signerat ett kontrakt som gör att han blir kvar ytterligare en säsong i HC Dalen.

– Alla har ju sett vilken nivå Oscar spelar på och har han mycket mer att ge så det känns skönt att redan nu ha spikat målvakterna inför kommande säsong. I Oscar och Hampus får vi två riktigt bra målvakter som hela tiden tävlar mot varandra samtidigt som dom är väldigt bra vänner utanför isen så där känner vi oss väldigt trygga.

– Det är så många ungtuppar i laget så någon måste höja medelåldern samtidigt som jag känner ett stort ansvar att ta hand om dansbandskungen (Hampus Hedman) som kan behöva en trygg arm att luta sig mot framöver. Sen instämmer jag i vad Alex Ek sa när han skrev på för oss. Jag kommer ju från Skillingaryd och man vill ju inte spela i en liten håla och då var Norrahammar ett solklart val, säger Oscar Malm.

Piotr Arvidsson
HC Dalen