HC Dalen förlänger med Sebastian Ehrenflod

HC Dalen har gjort klart med backen Sebastian Ehrenflod som gör att den storvuxna backen gör ytterligare en säsong i HC Dalen. ”En viktig spelare i vår backbesättning”, säger Per Gustafsson, tränare och sportchef, i HC Dalen.

 

Per Gustafsson har säkrat upp ytterligare en viktig spelare inför kommande säsong. Den storvuxna backen Sebastian Ehrenflod har i dagarna skrivit på ett kontrakt som gör att han blir kvar ytterligare en säsong i HC Dalen. Sebastian anslöt från HV71 J20 säsongen 20-21 och har hittills stått för 14 inspelade poäng.

– En viktig spelare i vår backbesättning som med sin storlek står för ett fysiskt spel och alltid ger 100 procent både på och utanför isen. Så det känns skönt att redan nu ha säkrat upp honom inför kommande säsong där vi ser att han kommer växa ytterligare som spelare samtidigt som vi vill hjälpa honom att ta ytterligare kliv i sin karriär, säger Per Gustafsson.

– Det känns kul att man skrivit på ett år till vi har något bra på gång i laget och den resan vill jag vara med på. Samtidigt är det en bra plats att utvecklas på då föreningen har vad som krävs för mig att bli ännu bättre. Pelle och Danne är två bra tränare som jag gärna vill jobba vidare med så det känns både roligt och inspirerande även om fokus just nu ligger på denna säsongen, säger Sebastian Ehrenflod.

Piotr Arvidsson
HC Dalen