HC Dalen förlänger med Karl Jonsson

Nu står det klart att Karl Jonsson förlänger sitt kontrakt med HC Dalen och gör därmed sin andra säsong i klubben. ”Karl har tagit flera kliv under säsongen och är dessutom en go kille och det är sådana vi vill ha i klubben”, säger Pelle Gustafsson, sportchef i HC Dalen.

 

Pelle Gustafsson har lagt ytterligare en pusselbit inför kommande säsong. Backen Karl Jonsson som inför nuvarande säsong anslöt från Hockeyallsvenska BIK Karlskoga har kritat på ett nytt kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.

– Karl har gjort det bra under säsongen och har framförallt mot slutet av säsongen tagit flera steg framåt och blivit en viktig spelare i vår backbesättning. Han har mycket kvar att visa upp och det är vi säkra på att vi kommer att få se framöver, samtidigt som det är en go kille och det är personer som Karl som vi vill ha i HC Dalen och gärna jobba vidare med, säger Pelle Gustafsson.

– Det känns såklart väldigt roligt att få stanna kvar ytterligare en säsong i HC Dalen. Jag trivs väldigt bra i staden, laget och med tränarna och det känns verkligen som att vi har något bra på gång. Jag tycker jag kommit in i det mer och mer mot slutet och tagit ett större defensivt ansvar. Men just nu ligger fullt fokus på kommande slutspel där vi om allt kuggar i kan gå väldigt långt, säger Karl Jonsson.

 

Piotr Arvidsson
HC Dalen