Kapten Gustafsson förlänger

Anton Gustafsson förlänger sitt kontrakt över kommande säsong.

Kapten Gustafsson inledde förra säsongen som center men pga skador på backsidan tog han sig an en ny-gammal roll som försvarare. Han gjorde en grym insats som back och fortsätter på den positionen 2022/23. Totalt blev det 28 poäng på 30 matcher ifjol från den rutinerade 32-åringen.

Anton är viktig för gruppen med hans karaktär, erfarenheter och ledaregenskaper. Han är en komplett hockeyspelare som behärskar att spela i precis alla situationer. Våra unga spelare lär sig mycket av honom bara att vara runt honom och sättet han för sig på. – Alexander Steen

Det som hände under de senaste 10 matcherna den gångna säsongen, får en gammal man som mig att vilja kör på ett år till. Glädjen och lusten finns verkligen kvar. – Anton Gustafsson