Förlust i den andra kvartsfinalen

HC Dalen tog hem segern i den andra kvartsfinalmatchen och vann därför mactchsserien med 2-0 i matcher.

Igår tog vår resa slut för den här säsongen. HC Dalen vann den andra kvartsfinalmatchen på Smedjehov med 4-1. De tog ledningen tidigt genom Kristian Röykås Marthinsen och vi fick in en kvittering genom Viktor Ehn som slog in en retur i mitten av den första perioden. Hemmalaget återtog ledningen i början av den andra perioden till 2-1 genom en styrning. I den tredje perioden tog Strömsbro ut målvakten i jakten på en kvittering men istället skickade Dalen in två puckar i den tomma målburen och slutresultatet skrevs till 4-1.

Vi vill rikta ett stort tack till alla fans och sponsorer som stöttat oss under den här säsongen där vi nådde ett av våra stora delmål – att ta oss till Allettan! Vi hoppas att ni kommer vilja fortsätta följa med oss på den resa vi startat.

HC Dalen – Strömsbro IF 4-1 (1-1, 1-0, 2-0)
Skott: 32-24 (13-9, 10-7, 9-8)
Utv: 6-35 (4-6, 0-0, 2-29)

1-0 (02:59) Kristian Röykås Marthinsen (Felix Wermelin, Sebastian Ehrenflod)
1-1 (11:11) Viktor Ehn
2-1 (20:53) Martin Thörnberg (Jesper Thörnberg, Karl Jonsson)
3-1 (56:28) Martin Thörnberg ENG
4-1 (57:04) Kristian Röykås Marthinsen ENG