Tidernas poängkung i HockeyEttan klar för ytterligare en säsong

Lagbygget inför säsongen 22/23 är igång och vi kan med glädje presentera den första spelarförlängningen som är ingen mindre än tidernas poängkung i HockeyEttan, Björn Jonason.
– Jonason fortsätter att producera och är en viktig person för gruppen. Han är en av de spelarna som tränar och tävlar bäst vilket är egenskaper som jag söker när laget byggs och jag ser framemot att se honom ännu en säsong i Huddingetröjan, säger Alexander Ytterberg

Såhär säger Björn Jonason om sitt nya kontrakt:
– Jag älskar att spela hockey och jag älskar denna klubb. Min största hockeydröm är att gå upp med Huddinge i HockeyAllsvenskan. Jag känner att jag fortfarande kan producera på hög nivå och vara en tillgång till gruppen. Den plan som finns på plats känns spännande och motiverande. Jag ser framemot att komma igång med det arbete som ska göras,

Här hittar du statistik om Björn Jonason>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>