Dubbla påskrifter på backsidan

Vi kan idag meddela att William Wennström är klar för ytterligare en säsong i Tranås AIF.

William går in på sin fjärde säsong i klubben och producerade säsongen som var nio poäng (6+3) på 25 matcher.

En riktigt skön och glädjande signering, Wille har en otroligt stark och bra säsong bakom sig, bästa hittills i TAIF-tröjan. Har en otrolig pondus och bestämdhet i sitt spel, tar is, sätter igång spelet och levererar puck. Har utvecklat spelet vid offensiva blå med bra direktskott. En stark fysik och vilja att fortsätta tävla och utvecklas varje dag. Känns väldigt bra och jag är glad att Wille valt att stanna i TAIF, säger klubbchef Stefan Fransson.

Det står också klart att backen Robin Felix återvänder till moderklubben. Robin kommer närmast från HA74 där han producerade 2+7 på 37 matcher.

HA74 har gjort ett bra jobb och utvecklat Robin till en bättre back så det känns nu naturligt att resan fortsätter i TAIF. En tuff orädd back med bra skridskoåkning. Kommer bidra med energi och hjärta. Ska bli kul att se Robin i TAIF tröjan igen, säger klubbchef Stefan Fransson.