Martin Thörnberg sköt extrapoängen till HC Dalen

Martin Thörnberg matchhjälte när Dalen tog två poäng mot Östersund under måndagseftermiddagen.

 

HC Dalen och övertid är något som gått hand i hand i kvalet till Hockeyallsvenskan. Faktum är att bara två matcher slutat under ordinarie speltid en förlust mot just Östersund i öppningsrundan och en seger mot Väsby i lördags. Så att även dagens match skulle avgöras på övertid kom inte som någon överraskning.

Det var två relativt jämna lag på isen matchen igenom som bytte chanser med varandra. Lagens båda målvakter David Elmgren och Isak Mantler gjorde det bra i målet och gjorde vad man skulle. Skottmässigt var det också en jämn historia matchen igenom och det skulle som sagt krävas övertid. Där kunde till slut Martin Thörnberg skjuta in segermålet med mindre än minuten kvar och två viktiga poäng för Dalen i jakten på en allsvensk plats.