Ännu en back klar för fortsättning i Huddinge

Alexis Binner är klar för en fortsättning i Huddingetröjan.

– Jag är väldigt glad över att få med Alexis tidigt i lagbygget. Det är en back som kan ta ett stort ansvar både i det offensiva samt defensiva spelet, både med sin fysik men även med sin spelskicklighet. Jag tycker att varje gång han kliver ut på isen har han kapaciteten att vara bästa spelare på banan. Den spelaren kommer vi ha stor nytta av i jakten på vårt mål, säger Alexander Ytterberg

Alexis Binner kommenterar sitt förlängda kontrakt:
– Jag trivs väldigt bra i Huddinge, det är en proffsig miljö och bra grupp. Jag känner att jag har fått ett stort förtroende under min tid i klubben och ser framemot att fortsätta tävla i Huddingetröjan.

Här hittar du statistik om Alexis Binner>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>