Poängstarke forwarden förlänger med Huddinge

Poängstarke forwarden Anton Kalte är klar för ytterligare en säsong med Huddinge Hockey.

– Anton är en spelare som levererar dag in och dag ut. En pålitlig aktör både i det offensiva och defensiva spelet. Anton tar stort ansvar både på och utanför isen. Han står för den typen av driv och ambition som jag vill ska genomsyra den här föreningen och det här laget, säger Alexander Ytterberg 

Anton Kalte kommenterar sin kontraktsförlängning:
– Jag upplever att verksamheten är på väg åt ett bra håll och jag vill gärna vara med på den resan vi har framför oss. Det ser ut som att vi kommer få ihop ett slagkraftigt lag i år, vilket inspirerar. Jag hoppas kunna bidra och fortsätta min utvecklingsresa i Huddinge.

Här hittar du statistik om Anton Kalte>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>