“Wiken” har skrivit på för två nya år

Den egna produkten Edvin Wiklund har förnyat sitt kontrakt med moderklubben Enköpings SK i ATG Hockeyettan. Forwarden är klar för ytterligare två säsonger i den grönsvarta dressen.

Kontraktsförlängningen med Edvin Wiklund är stark på flera olika sätt. 20-åringen är en helt egen produkt som varit trogen klubben obrutet sedan hockeyskolan och ända upp i A-laget, vilket går helt i den linje som klubben gärna ser på sina spelare.

Men därtill kan lägga också att han är rena rama monstret på den fysiska biten och toppar lagets fystester varje försäsong.

Edvin är en minst sagt träningsvillig spelare med höga ambitioner med sitt idrottande och är därtill den av A-lagsspelarna som oftast ses i olika sammanhang när de yngre lagen i klubben har aktiviteter.

— Vi månar så långt det går att ta hand om våra egna produkter och att få två nya år med Edvin känns såklart jättekul. Han har tagit stora kliv hittills och kommer garanterat att ta ytterligare kliv framåt de kommande säsongerna, säger Enköpings sportligt ansvarige Fredrik Lindberg.

Förutom lite strövisa inhopp i A-laget under juniortiden har han spelat de två senaste säsongerna fullt ut i A-laget, vilket gett totalt 72 matcher.

Samtidigt kan Enköping meddela att forwarden Albin Olofsson inte blir kvar i laget den kommande säsongen. 20-åringen anslöt från Hudiksvall inför den gångna säsongen och noteras för sju assister på sina 30 matcher i ESK.

Se lagbygget inför säsongen 22/23 här >>