Första nyförvärvet klart för kommande säsong

Anton Nüth är klar för Huddinge säsongen 22/23. Anton kommer närmast från en säsong i Södertälje SK:s J20-lag. Några kanske känner igen namnet och det är för att Anton innan dess var i Huddinges juniorer och även var inlånad två matcher denna säsong för spel i A-laget under hösten. 


– Anton är en stor center med stark fysisk närvaro på isen. Hans spel tillämpar sig väl för spel på seniornivå då han redan nu är en duktig beslutsfattare, smart i defensiven och stark på puck. Han har ett bra skott och är duktig i spelet på de trånga ytorna där han använder sin storlek till sin fördel med bra räckvidd i bland annat boxplay. Han tar sig gärna in framför mål och har en straffande närvaro i försvar och forecheck. Jag tror Anton kommer ge oss en aspekt i spelet vi delvis saknat senaste säsongerna och därav är han en viktig pusselbit i detta lagbygge som fallit på plats, säger Alexander Ytterberg

 

Anton Nüth kommenterar sitt nya kontrakt med Huddinge:
– Det känns grymt roligt och inspirerande att komma tillbaka till Huddinge. Jag har höga ambitioner med min ishockey och hoppas kunna hjälpa laget uppnå sina mål. Jag ser framemot att köra igång! 

Här hittar du statistik om Anton Nüth>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>