Smittan blir kvar i två år till

Enköping fortsätter att säkra upp sina egenfostrade spelare. Nästa på tur är Tobias “Smittan” Smids, som nu förlängt i ytterligare två säsonger.

Tobias Smids började som karriär i Enköpings hockeyskola och förutom en säsong i Wings var han klubben trogen hela ungdomstiden. Forwarden spelade dessutom en halv säsong i Enköpings J18 innan det blev flytt till Västerås och hockeygymnasiet där.

Förutom sju matcher i VIK:s A-lag, som då spelade i Hockeyettan, har han varit Enköping trogen hela sin seniorkarriär hittills. Och därtill också de kommande två säsongerna då 23-åringen nu tecknat ett nytt tvåårsavtal med moderklubben.

För sportligt ansvariga Fredrik Lindberg var det ingen okänd kille han förlängt med. Han har bland annat spelat i det U16- och J18-lag som “Limpan” själv var tränare för och på den sista halva säsongen i det laget presterade “Smittan” hela 41 poäng på blott 17 matcher (!).

— Tobias är en spelare jag följt sedan barnsben och det är jättekul att få honom på två år till. Han har gjort det bra i sina fyra säsonger i klubben hittills, men samtidigt vet jag att det finns mer att få av honom än vi sett hittills, kommenterar han.

 

Se lagbygget inför säsongen 22/23 här >>