Anton Larsson klar för Huddinge säsongen 22/23

Anton Larsson född 2001 är nästa nyförvärv att presenteras. Anton spelade sina juniorår i Djurgårdens organisation och har hunnit med 17 matcher med juniorlandslaget och 3 SHL matcher. Anton valde efter sin tid i DIF att fortsätta sin elitsatsning i Vallentuna säsongen 21/22.

– Anton är en spelare som jag haft koll på sedan jag själv var juniortränare. Det är en smart spelare som har många verktyg att tillgå i spelet. Han är inte nöjd med förra årets säsong och kommer in i vår verksamhet med stor revanschlust. Anton har en extremt hög potential och jag tror att han i vår tävlingsinriktade miljö kommer kunna lyfta och ta kliv mot spel på högre nivå, vilket är hans tydliga ambition. Att han har den kapaciteten vet jag. Det är ytterligare en spelare som är utvecklingsbar och som har drivet att utmana både sig själv men även våra mer etablerade spelare. Det ska bli spännande att se Anton i Huddinge, säger Alexander Ytterberg

Anton kommenterar sitt nya kontrakt med Huddinge:
– Efter en bra dialog med klubben så kände jag att möjligheterna att utvecklas i en bra miljö var övertygande. Jag ser fram emot att spela i Huddinge och hjälpa laget till framgång nästa säsong.

Här hittar du statistik om Anton Larsson>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>