ÖHF kontrakterar Molinder

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan idag presentera ett forwardsförvärv.
Det handlar om Erik Molinder, som redan under den nyss avslutade säsongen spelade ett antal matcher i representationslaget.
Nu har han signerat sitt första A-lagsavtal, och det sträcker sig över säsongen 2023/2024.
– Erik visade fina takter när han först fick möjligheten att träna med A-laget, sedan tog han också tillvara på de minuter han fick matchmässigt. Erik står för energi och attityd, och han vill också hela tiden lära sig mer, utvecklas. Det känns helt rätt att nu ge honom chansen från säsongsstart, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Molinder, som mäter 173 cm och väger 72 kg, har Ramsele IK som sin moderklubb. Säsongen 2021/2022 noterades han för 14 matcher i Hockeyettan, samt ytterligare sju i det efterföljande kvalspelet. I framtiden blir det fler matcher.
– Känns kanonbra att få den här möjligheten och chansen. Jag ska göra precis allt för att ta tillvara på den. Jag lärde mig mycket under säsongens gång och ser fram emot att fortsätta förkovra mig, säger Molinder.