Uppdatering kring spelare och ledare som inte kommer tillhöra truppen 22/23

Lagbygget är i full gång och laget för kommande säsong börjar att ta ordentlig form. Här informerar vi om några från det här årets trupp som inte kommer att vara en del av lagbygget 22/23. Vi tackar dem alla för sina insatser i Huddinge Hockey och önskar dem lycka till.

Tränare:
Christopher From Björk:
Christopher From Björk informerade oss tidigt efter säsongen att han kommer satsa på det civila nästkommande år och därmed inte blir kvar i klubben som tränare. Vi tackar Christopher för sina fina insatser både som spelare och nu tränare. 

 

Spelare: 

Robin Sjören: 

Robin har tagit det tuffa beslutet att lägga skridskorna på hyllan på denna nivå. Vi hoppas Robin vill fortsätta vara en del av klubben i någon form då han har ett stort Huddinge-hjärta. Tack för allt Robin! 

 

Sebastian Andersson: 

Till säsongen 22/23 kommer vi ha ett nytt målvaktspar i Huddinge. Vi tackar Sebbe för sina insatser och önskar honom ett stort lycka till i sin fortsatta hockeykarriär.

 

Christopher Usov:

Efter bra dialog med Christopher har vi valt att till nästa säsong gå skilda vägar. Vi önskar honom ett stort lycka till i sin fortsatta hockeykarriär och tackar för året som varit. 

Här kan du följa lagbygget 22/23>>