Ny målvakt klar för Huddinge

Oscar Walldén från Tyresö/Hanviken är klar för Huddinge Hockey.

Oscar gjorde sina juniorår i Djurgården där han var med och vann ett J20 SM brons och spelade förgående år i Tyresö/Hanviken där han stod 28 matcher. I östra grundserien hade Oscar bäst räddningsprocent av alla målvakter på fina 93,7%, innan han tillsammans med Tyresö hade en mer utmanande Alletta. Välkommen till Huddinge Hockey!

– Oscar är en spelare med stora ambitioner och driv att ta sig till nästa nivå. Jag gillar Oscars vilja att konstant tävla, vilket är en egenskap jag värderar högt för en målvakt. Han läser spelet bra och är kvick i sina rörelser. Jag tycker att det ska bli extremt spännande att följa detta duktiga målvaktspar närmsta säsongen och har höga förhoppningar på deras fortsatta utveckling, säger Alexander Ytterberg

Oscar kommenterar sitt kontrakt med Huddinge:
– Utifrån vad jag hört från andra samt utifrån min egna uppfattning så är Huddinge en stor och välskött förening som har höga ambitioner att ta kliv i seriesystemet samt att utveckla sina spelare. Det var något jag fastnade för i våra möten och kände att det är en miljö jag vill vara i och utvecklas i. Jag ser väldigt mycket fram emot att säsongen ska dra igång.

Här hittar du statistik om Oscar Wallden>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>