Filip Pilö fortsätter sin satsning i Huddinge Hockey 

Filip Pilö blir kvar i Huddinge Hockey även säsongen 22/23.

– Jag är mycket nöjd med att kunna meddela att Filip blir kvar ännu en säsong i Huddinge. Jag tycker att Filip visat att han har kapacitet att vara en toppback på denna nivå. Han har trots sin unga ålder hunnit med mycket spel på seniornivå och jag förväntar mig att Filip i år tar ytterligare kliv med den erfarenheten i bagaget. Jag vet att han vill upp i seriesystemet och vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa honom på den resan, säger Alexander Ytterberg 


Filip Pilö kommenterar sitt förlängda kontrakt:
– Efter att jag och Alexander hade haft ett bra snack var det inga konstigheter för mig, jag kände direkt att jag ville vara kvar i föreningen. Jag är sjukt sugen på dra igång säsongen och har en stor revanschlusta efter förra året då jag inte tycker att vi kom upp i den nivå vi kunde. Jag tror och hoppas att vi kommer ta fler kliv i år. Det känns som att både laget och föreningen har något bra på gång.

Här hittar du statistik om Filip Pilö>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>