Klart – Målvaktsparet 2022/2023

Vi kan idag med glädje presentera målvaktsparet för säsongen. Rutin och talang i en spännande mix.

Victor Johnson stannar i klubben och går därmed in på sin åttonde säsong i klubben.

Trotjänaren behövs det ingen närmare presentation av, en riktigt bra målvakt som tävlar varje dag och som kan vinna matcher åt laget, säger Stefan Fransson.

Vid sin sida får han ett säsongslångt lån. Från Frölunda ansluter Viggo Andrén.

En bra lösning för alla parter. Viggo är en ung hungrig modern målvakt som vill framåt, han är snabb, teknisk och oerhört seriös med sin hockey. Frölunda tror mycket på honom då de namnger honom som trea i sitt A-lag, säger klubbchef Stefan Fransson

Kombinationen med en rutinerad hungrig målvakt och en ung hungrig målvakt känns så klart toppen. Känns väldigt tillfreds med detta och de kommer tävla varje dag och lära sig av varandra. Spika igen, vinna matcher åt oss och skapa ett tryggt försvarsspel som våra sista utposter. Det känns som en mycket spännande och inspirerande lösning.

Med målvaktsparet i hamn så står det också klart att Emil Jidskog avslutar karriären.

Emil har valt att lägga skridskorna/utrustningen i trunken, det kanske blir lite dammigt men vi behåller trunken fullastad. Jag hoppas att Jidan efter våra samtal när han tagit sig lite tid, i framtiden vill vara med som målvaktstränare, säger klubbchef Stefan Fransson.