Piteås målvaktssida spikad

Lagbygget inför säsongen 22/23 fortsätter och på onsdagsförmiddagen så kan Piteå Hockey, efter hårt arbete, leverera ytterligare tre pusselbitar till årets trupp. Målvakterna John Westermark, Johannes Sundström samt målvaktstränaren Jens Fredriksson har samtliga förlängt sina kontrakt och i och med detta är det nu målvaktssidan helt klar.

-Vi är jättenöjda med att få det här på plats. Målvaktssidan är en viktig lagdel och med John och Johannes har vi två bra målvakter. Som målvaktspar är vi helt klart med i toppen av ligan och konkurrerar, säger Piteås sportchef Jonatan Glader.

Även målvaktstränaren Jens Fredriksson är nöjd med att få fortsätta arbeta med sina adepter:
-Mitt önskemål tidigt i våras var att vi skulle fortsätta med John och Johannes. De är två killar som till karaktär kan påminna lite om varandra men i spelstil skiljer sig åt. Jag ät verkligen glad över att föreningen fick till det här.