Ännu en spelare med stort Huddingehjärta ansluter! 

Daniel Liiv är klar för spel i sin moderklubb säsongen 22/23. Daniel spelade alla sina ungdomsår i klubben samt tre juniorår innan han gav sig ut i landet för lite J20-spel. Förgående säsong spelade Daniel i Segeltorp och gjorde, med kvalspel inräknat, 43 poäng på 44 spelade matcher.

– Daniel visade tidigt ett intresse för att komma tillbaka till Huddinge, det är alltid extra roligt när spelare som har klubben som moderklubb vill hem igen. Daniel är en skridskostark spelare med mycket bra fart som skapar svårigheter för motståndarna. Han har en bra blick och har tagit fina kliv senaste säsongerna. Daniel kommer att vara en stor tillgång med sin fart, driv och ambition. Det ska bli väldigt roligt att se Daniel i en Huddingetröja i år igen, säger Alexander Ytterberg 

Daniel Liiv kommenterar sitt avtal med Huddinge:
– Jag har höga ambitioner med min ishockey och den plan som presenterats är väldigt intressant. Det här känns som rätt steg för min fortsatta utveckling och det ska bli väldigt roligt att återvända till moderklubben. Jag längtar tills nästa säsong och att få sätta på mig Huddingetröjan igen!

Här hittar du statistik om Daniel Liiv>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>