Jonte och Tim intar Avicii Arena

Jonatan Berggren i Tre Kronors jubileumströja inför matchen mot Tjeckien den 5 maj. Foto: Stefan Ladhe

Den ena har bara börjat jakten på VM-guld. Den andra har sitt VM-guld runt halsen. ESK-bördiga Jonatan Berggren och Tim Almgren kommer båda att ha huvudroller i Avicii Arena under lördagen och du är varmt välkommen att vara med!

Planen är att Småkronorna, U18-landslaget, ska hyllas på plats i Avicii Arena under lördagen i samband med att Tre Kronor fortsätter sitt spel i den pågående turneringen Beijer Hockey Games med match mot Schweiz.

De ESK-fostrade talangerna Tim Almgren och Jonatan Berggren kommer alltså på varsitt sätt att uppmärksammas. Tim med bärgat guld och “Jonte” som spelare i Tre Kronor, där en plats i kommande VM-turnering i Finland hägrar.

Sverige – Schweiz
Avicii Arena, lördag 7 maj kl 16:00

Köp biljett här >>