ÖHF förlänger med Andersson

I december förra året lämnade Andreas Andersson Spanien för spel med ÖHF i ATG Hockeyettan.
Nu är det klart att Andersson fortsätter i ÖHF efter att han signerat ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022/2023.
– Andreas var en viktig kugge i vårt lag som tog stort ansvar både på och utanför isen. Andreas är en spelare man kan lita på, en som alltid gör sitt för lagets bästa, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Totalt blev det 20 matcher för Andersson i ÖHF-dressen under vårsäsongen 2022. Under dessa blev det två mål och lika många assists. Tittar man på tekningsstatistiken är Andersson en av hela ligans allra främsta.
– Det känns både rätt och bra att fortsätta i ÖHF. Vi ska bygga vidare på den säsongsavslutning vi hade, och se till att vi tar nya steg. Personligen vill jag också fortsätta min utveckling och förhoppningsvis också kunna bidra mer i det offensiva spelet. Men det viktiga är att laget når framgång, säger Andersson.