Djurgårdsbacken är nästa nyförvärv till Huddinge

Med glädje kan vi presentera nästa nyförvärv. Nils Strandberg Sarén från Djurgårdens IF J20. 

 

Nils var en av de ledande backarna i Djurgårdens J20-lag som tog SM-silver i våras och snittade i det slutspelet över 22 minuter per match. Utöver SM-silvret fick Nils även göra nio matcher i SHL under slutspurten av grundserien. 

 

– I Nils får vi en extremt skridskostark och rörlig 2-vägs back. Han är duktig på att vända spelet snabbt och har kvick release av pass och skott. Nils har ett utav de bättre rörelsemönstren i spelet utan puck som jag sett senaste åren och tar bort yta från motståndare precis på det sätt som vi vill att våra backar ska göra. Det är en dedikerad person och ytterligare en ung spelare som står och knackar på dörren till HockeyAllsvenskan, säger Alexander Ytterberg  

 

Nils Strandberg Sarén kommenterar sitt kontrakt med Huddinge:
– Huddinge är en driven och bra förening som presenterat en tydlig målbild för laget och oss spelare. Det känns som att verksamheten kommer att passa mig bra samt ge mig möjligheten att utvecklas och bygga på mig erfarenhet som senior. Det ska bli väldigt roligt att dra igång säsongen och tillsammans med laget kriga för att ta Huddinge upp i HockeyAllsvenskan.
 

 

Välkommen till Huddinge Hockey!

Avtalet är skrivet på 2 år.
 

Här hittar du statistik om Nils Strandberg Sarén>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>

Foto: Djurgårdens IF