Stor glädje i Enköping: ”Ludde” stannar!

I vintras gjorde han sin hundrade poäng för Enköping och nu är det klart att han blir kvar ytterligare en säsong. Poängkungen Ludvig ”Ludde” Wallin har förlängt kontraktet med grönsvart!

I Enköpings interna poängliga förra säsongen slutade Daniel Andersson och Ludvig Wallin båda i delad topp på 29 poäng. ”Danne” hade ett gällande tvåårskontrakt och är således kvar även kommande säsong och nu kan kubben med stor glädje presentera en kontraktsförlängning även med ”Ludde”.

Trots intresse från andra klubbar väljer snart 23-åriga Wallin att stanna i ESK, där han nu spelat i fyra raka säsonger varav den första var som utlånad från Almtuna. Forwarden har SK Iron i Björklinge som moderklubb.

— Mycket glädjande att vi får behålla en spelare med en sån kaliber som ”Ludde” och den poängproduktion han står för. En viktig förlängning, han är ju trots sin unga ålder en del av stommen i vårt bygge, kommenterar ESK:s sportligt ansvariga Fredrik ”Limpan” Lindberg.

I vintras uppmärksammade ESK att han gjorde sin hundrade poäng för klubben, något som när säsongen var slut stannade på 111 poäng. Med Almtuna noterades han för 36 matcher i Allsvenskan trots att han under den perioden var junior.

Se lagbygget inför säsongen 22/23 här >>