Jonathan Tordhall klar för säsongen 22/23

Jonathan fick stora delar av förra säsongen förstörd p.g.a. skador. Först var det en fraktur i handen och sedan en hjärnskakning, men nu satsar han ännu ett år i Huddinge.

– Vi är väldigt nöjda med att Jonathan väljer att satsa vidare hos oss i Huddinge. Det är en väldigt omtyckt och seriös lagspelare. Under en period i mitten av AllEttan när Jonathan fick vara hel tycker jag att han var en av våra bättre backar, säger Alexander Ytterberg och till

ägger:
– Han är duktig på att spela på sin position och gör ett viktigt jobb i egen zon. Han är otroligt duktig på att komma upp i skottlinje, speciellt i boxplay. Jag ser framemot en skadefri Jonathan denna säsong.

Jonathan kommenterar sin förlängning med Huddinge:
– Efter en väldigt annorlunda säsong med mycket skador för min del så ser jag väldigt mycket fram emot säsongen som kommer. Jag tror verkligen att jag kan utvecklas och ta nästa steg i Huddinge och det är inspirerande. När jag blev erbjuden ett kontrakt i Huddinge så var de ingen tvekan att skriva på. Jag ser fram emot en lång och rolig säsong i Huddingetröjan.

Här hittar du statistik om Jonathan Tordhall>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>