Nästa nyförvärv klart för Huddinge Hockey!

Marcus Collin från Piteå HC ansluter till truppen denna säsong. Marcus är skolad i Luleå och har i sin meritlista 12 SHL matcher och 2 landskamper i U19. De två senaste säsongerna har Marcus spelat i Piteå där han även varit assisterande kapten. Marcus spelar främst center men kan även gå som forward.

– Det känns väldigt bra att få ni Marcus i truppen, det är en spelartyp som behövs i alla lag. Det är en mycket välskolad spelare som vet hur man spelar vinnande hockey och som är van att spela tuffa matcher. I Marcus får vi en spelare som gör sitt jobb dag in och dag ut med en rivighet i spelet. Marcus har även fina offensiva kvalitéer och kommer att kunna bidra i både i PP och BP, säger Alexander Ytterberg

Marcus kommenterar sitt avtal med Huddinge Hockey:
– Det kommer bli oerhört kul att komma till Huddinge och spela. Det känns som att det finns grymt stora möjligheter att utvecklas här och stor potential i klubben. Jag ser väldigt mycket fram emot att hjälpa till och ta Huddinge till nästa steg!

Här hittar du statistik om Marcus Collin>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>