Andra nyförvärvet klart och Cassel fortsätter

VHC har gjort klart med den 20-årige backen Hannes Wenell som ansluter från Örebro Hockey.Wenell har spenderat hela sin juniortid i Örebro och var lagkapten i det lag som under våren tog en bronsmedalj i J20-SM.– Hannes är en välskolad, ansvarstagande och solid back. Han har också ett bra förstapass och är duktig på att bära upp puckar. Vi är väldigt glada att han ansluter till laget och han kommer bli en viktig spelare för oss, säger sportchef Jonas Norman.

Samtidigt står det också klart att Lucas Cassel har signerat ett A-lagskontrakt. Cassel blev under den gångna säsongen uppflyttad i A-laget och spelade totalt 30 matcher i grundserien och kvalet.– Lucas är en lovande back som gjorde en grym J20-säsong ifjol och han har alla möjligheter att ta ytterligare kliv i sin utveckling. Vi är glada att han väljer att stanna för att utvecklas tillsammans med oss.Både Wenell och Cassel har tecknat ettårskontrakt.

 

Foto: Tommy Sjölund