Lundberg ny i ÖHF

ÖHF kan idag presentera ett nyförvärv på centersidan. Det handlar om Jakob Lundberg som de senaste säsongerna representerat Sundsvall Hockey.
ÖHF och Lundberg är överens om ett avtal över säsongen 2022/2023.
– En spelare som det finns potential i, och som har fina kvalitéer i spelet med puck. Vi hoppas att Jakob i ÖHF-dressen ska kunna ta nästa steg i sin utveckling, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Lundberg, född 2000, mäter 180 cm och väger 80 kg. Han har Timrå IK som sin moderklubb men har sedan 2016 spelat i Sundsvall Hockey. De två senaste säsongerna har han i Hockeyettan gjort totalt 70 matcher och under dessa gjort tio mål och 24 poäng.
– Känns inspirerande att få möjligheten att komma till en ny miljö i ÖHF och min ambition är att ta steg i min utveckling och hjälpa laget, säger Lundberg som i ÖHF kommer spela i tröjnummer 39.