Pontus Karlsson förlänger

Ännu en Väsbyprodukt spelare vidare i moderklubben. Det är med stor glädje som vi kan meddela att Pontus Karlsson, 24, blir kvar i Väsbytröjan även säsong 2022/2023.

Pontus, som har hunnit bli 24 år, gjorde den gångna säsongen sin femte raka säsong i Väsby Hockey. Han har varit moderklubben trogen hela sin seniorkarriär och har alltid levererat. Poäng i form av 103 (47+56) på sina 137 matcher i Hockeyettan samt sex poäng (3+3) under säsongen i Hockeyallsvenskan.

Förutom att vara en vass offensiv kraft, så är det intensiteten och viljan som framför allt karaktäriserar Pontus. Han har helt enkelt blivit en härlig Väsbyprofil, och det ska bli ett sant nöje att även kommande säsong få se honom flyga omkring ute på isen och bidra med härlig energi.

Så här säger sportchefen, Tom Tärnström, om Pontus förlängning av kontraktet:

– Pontus har ett väldigt stort Väsbyhjärta och är en ryggrad i laget sedan många år tillbaka, och kommer så förbli minst en säsong till, vilket är oerhört viktigt för oss.

Vid pennan:

Krister Holmgren

Foto: Mikael Einarsson