Supporterspelaren 22-23

Lagbygget inför kommande säsong är i full gång och vi har fått se en lovande start med flera tunga nyförvärv samt många viktiga kontraktsförlängningar. Ett litet omtag görs för att föryngra truppen en aning så vi kan bygga detta lag på sikt för att återigen kunna ta oss tillbaka till Hockeyallsvenskan, det är självfallet fortfarande vår stora målsättning!

Vi har i skrivande stund 20 spelare på kontrakt vilket innebär att vi ska ha in ytterligare 2-3 spelare till truppen och sportchef Tom jobbar hårt för att sätta dessa sista pusselbitar. Högt på önskelistan står en spetsforward och det förs diskussion både kring att eventuellt ta in någon utifrån men även med forwards från förra säsongen som gjorde stor skillnad. Kan vi samla in så mycket pengar vi bara kan under juni månad så sätter vi oss i en betydligt bättre sits att få en påskrift från någon av dessa. Det är garanterat namn som skulle göra stor skillnad för oss på isen!

Så vill du dra ditt strå till stacken för ett ännu starkare Vilda Väsby 22/23, bidra med valfri summa så gör vi detta tillsammans!

Swish: 123 062 78 28

Kontonr: 6160 594 992 508

Märk betalningen med ”Supporterspelaren”

Slutligen, alla bidrag gör skillnad – stora som små!