Trippel i Nyheter

På ett bräde så nästan dubblar vi den klara truppen när vi kan presentera två förlängningar och ett nyförvärv.

Så här säger Fredda: “Lagbygget fortsätter att ta form.

Vi är glada att både Hampus Johansson samt Hugo Johansson fortsätter ytterligare en säsong i Hammers tröjan. Hampus som är en egen produkt och har tagit stora kliv framför allt i år med ett stabilt backspel i båda riktningarna. Hugo går in på sin femte säsong i Hammers och har varit en viktig kugge under flera år och bidragit stort i sin roll framför allt i boxplay och det defensiva spelet.

Vi kan också presentera vårt första nyförvärv Jonatan Lundgren, senast med klubbadress Kalmar, men har spelat och är uppvuxen i Skellefteå. En stor stark och vältränad defensiv back som spelar enkelt. Jonatan kommer passa bra in i vår grupp. Varmt välkommen Jonatan.”

Detta var väl en nyhet väl värd att vänta på eller? Lagbygget fortsätter och vi förväntar oss att snart komma med ytterligare pusselbitar.