”Årets initiativ” tilldelas Tranås AIF

Utmärkelsen årets initiativ delas ut av kultur- och fritidsnämnden och tilldelas i år Tranås AIF tack vare uppstarten av vårt flick-och damlag.

Priset togs emot under nationaldagsfirandet i folkets park och Maja Rehn säger följande om priset och framtiden som väntar.

 Jätteroligt att vi får ta del av detta pris och jag vill verkligen poängtera att detta är något som vi gjort tillsammans! Först och främst alla spelare som kommer och kör, föräldrar som hjälper till, ledarna som ställer upp och ser till att det blir bra träningar, som dessutom anpassas efter ett stort åldersspann i ålder och nivå, personerna som skänkt skydd och utrustning, och alla som hjälpt oss att sprida ordet och ser till att fler hittar till oss!

Att vi syns och hörs och att ordet sprids är vår viktigaste byggsten – tack! Inför nästa säsong hoppas vi givetvis att majoriteten fortsätter och att många nya hittar till oss, att många fler vågar testa och att truppen växer i alla åldrar. Det är jätteroligt att vi hittat så många spelare, både yngre och äldre men vi behöver bli ännu fler. Visionen och förhoppningen är att få vara med i någon form av seriesystem framöver, vi hoppas det går att få ihop något redan till nästa säsong! Ni som såg prisutdelningen hörde också att detta bara 1.0, nu måste 2.0 hända vilket innefattar omklädningsrum! Heja oss och heja er – detta är vårt pris!