Hårt arbetande forward från Nybro ansluter

Vi kan idag meddela att 22-årige forwarden Oliver Nilsson blir nästa namn in i truppen.

Oliver har Tingsryds AIF som moderklubb där han också spelat 31 allsvenska matcher (1+4). Men närmast ansluter han alltså från Nybro där det senaste säsongen blev 1+6 på 49 matcher. Kontraktet gäller över kommande säsong.

Oliver Nilsson är en hårt arbetande forward med hög fart i spelet och med en vilja att bidra för laget varje dag. Han kommer sprida glädje och positivitet både på isen och i omklädningsrummet. Vi ser en stor potential i Olivers utveckling och han passar in perfekt i vårt lagbygge, säger klubbchef Stefan Fransson.

Målvakter:

Victor Johnson

Viggo Andrén

Backar:

Samuli Rahikainen

Viktor Nilsson Westlund

Elliot Timander

Fredrik Lindström

Hugo Wendt

Filip Forsmark

Petter Eklöf

Robin Felix

William Wennström

Forwards:

Oliver Nilsson

Edvin Karlsson

Oscar Lilja

Chongming Lee

Ivar Arnesson

Lukas Isaksson

Erik Brissle

Casper Andersson

Anders Skoog

Pontus Eklöf

William Magnusson