Keda Nilsson klar för Sundsvall Hockey

Keda Nilsson är klar som huvudtränare för J18 och som assisterande instruktör på hockeygymnasiet tillsammans med Thomas Steen.

Jag har under en tid länge varit nyfiken på att coacha norrlandshockey igen. Sundsvall Hockey är min moderklubb så det känns lite speciellt efter att ha varit borta från staden och norrlandshockeyn i 25 år. Såklart har jag följt Sundsvall Hockeys resa genom åren, och sedan Steens kommit in i klubben så känns det som att klubben återigen vill klättra och rusta för framtiden. Efter att ha träffat Alexander och Thomas så kändes det direkt att vi pratar samma språk. Så efter det mötet så kändes det rätt direkt att välja Sundsvall Hockey. Det ska bli skoj att få ”TÄVLA” igen. Jag har coachat i 25 år och är ETU utbildad. – Keda Nilsson

Jättekul att Keda kommer och bildar team med Thomas på hockeygym och J18. Keda brinner verkligen för hockeyn, har mycket erfarenhet, hockeykunskap och Sundsvall Hockey-hjärta. – Alexander Steen

Välkommen hem till Sundsvall och Sundsvall Hockey, Keda.