Truppnytt 22/23: Kapten Ehn klar för femte raka säsongen

Han var varit vår kapten de tre senaste säsongerna, sedan vi tog oss upp till Hockeyettan, och är en mycket viktig komponent i laget både på och utanför isen. Förra säsongen blev det 47 poäng på 41 matcher. Nu är vår Viktor Ehn klar för en förlängning till kommande säsong!

Du är klar för din femte raka säsong i Rallarbo, hur gick tankarna när du bestämde dig för en förlängning?
– Jag har haft ett bra surr med “Gnidan” under hela våren och han har gett mig extra tid att fundera på vad jag vill göra. Jag älskar att spela för Rallarbo så det var i slutändan ett enkelt val!

Förra året nådde vi ett av våra stora delmål, att ta oss till Allettan. Hur skulle du summera förra säsongen?
– En bra och godkänd säsong. Vi tog oss till Allettan för första gången i historien och sedan slutspel. Det borde ha byggt lite erfarenhet så att vi kan ta ett steg till i vinter.

Vad har du för förväntningar på laget och kommande säsong?
– Jag ser fram emot en rolig och spännande säsong! Vi har fyllt på med ett gäng spännande, unga och hungriga spelare så det ska bli roligt att följa utvecklingen.

Sportchef Johan ”Gnidan” Wennberg kommentar förlängningen med Ehn:
“Kapten Ehn är en ruskigt viktig förlängning för oss! Hans poängsnitt talar för sig själv. Han är en tvåvägscenter i toppklass som gör allt för laget, både på och utanför isen. Jag är verkligen glad att han signar nytt hos oss!”