Jon Randewall ny målvaktstränare junior och HG

Jon Randewall blir målvaktstränare för junior och Hockeygymnasiet i Sundsvall Hockey.

47 år. Gjorde min hockeykarriär i Småland och Nybro Vikings. Hoppade på tränar tåget i Sundsvall för att kunna erbjuda målvakter extra träning, och nu kliver vi på nästa fas. Kul att få chansen å äran att hänga med våra juniormålvakter, framförallt kunna bygga och utveckla den mentala biten å få dom att känna sig trygga å tro på det dom gör, njuta av stunden å göra bra saker varje dag.
Kort sagt ska vi skapa en trygg och utvecklande miljö för våra målvakter. Och framförallt kunna slussa dom upp i seniorverksamheten på sikt. – Jon Randewall.

Jon är en väldigt duktig ledare och målvaktstränare som känner många av våra målvakter sedan tidigare. Han är ambitiös och sprider positivitet kring sig varje gång man stöter på honom. Detta känns riktigt kul för målvakterna i föreningen. – Alexander Steen