Oliver Lindgren ny från Kiruna IF

Oliver Lindgren ansluter till Huddinge Hockey. Oliver kommer närmast från Kiruna IF, men har tidigare representerat bl.a. Kalix, Boden och Teg i HockeyEttan. Oliver spelade större delen av sina juniorår i Björklövens organisation där han även hann göra ett par matcher i HockeyAllsvenskan innan han gick vidare till Skellefteås organisation för ett sista juniorår. Förra säsongen blommade han ut offensivt på seniornivå och stod för 17+23 på 40 matcher. 

 

– Väldigt roligt för Huddinge att Oliver väljer att ansluta. Det är en spelare som hunnit samla på sig lite rutin i HockeyEttan och som nu även fått till det offensiva spelet på seniornivå. En spelare som kan bidra åt båda hållen på isen och som själv har ambitionen att se om han kan ta sista klivet via oss för att nå HockeyAllsvenskan. Det som imponerar på mig mest med hans fjolår är att 15 av 17 mål gjordes i spelet 5 mot 5, att kunna bidra offensivt i det momentet är en förmåga som ska värderas högt i dagens hockey. Det ska bli spännande att se Oliver tävla i en Huddingetröja, säger Alexander Ytterberg 

 

Oliver Lindgren kommenterar sitt kontrakt med Huddinge:
– Det ska bli väldigt kul och spännande att få spela med Huddinge nästa säsong. Huddinge är en förening som erbjuder fina möjligheter att kunna utvecklas som spelare och jag hoppas att jag ska kunna bidra med mitt spel för att vinna hockeymatcher. Jag ser framemot säsongen!


Här hittar du statistik om Oliver Lindgren>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>