Ledarstaben komplett!

Vid sidan av lagbygget till den kommande säsongen 2022/2023 kan Nybro Vikings presentera att ledarstaben är komplett. Det står nu klart att Elin Gruvhagen, Carola Täck och Emmie Mattsson fortsätter i sina roller i det medicinska teamet.

Elin Gruvhagen (fysioterapeut), Carola Täck (sjukvårdsansvarig) och Emmie Mattsson (sjukvårdare match) fortsätter i sina roller även den kommande säsongen i Nybro Vikings. Det betyder att ledarstaben kring representationslaget för säsongen 2022/2023 är komplett.

I sin helhet ser ledarstaben ut som följer:

Huvudtränare – Mikael Tisell
Assisterande tränare – Pontus Nyberg
Målvaktstränare – Malte Jacobsson
Lagledare – Glenn Adolfsson
Ansvarig materialare – Henrik Åberg
Materialare – Per-Erik Åberg
Fysio – Elin Gruvhagen
Sjukvårdsansvarig – Carola Täck
Sjukvård match – Emmie Mattsson